Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser


Utvecklingsmärken

Svenska orienteringsförbundet erbjuder märken för att motivera barn, ungdomar och vuxna till att utveckla sin orienteringsförmåga. I Forsa OK delar vi ut märken i slutet på höstsäsongen. Ibland kan det vara så att man kan ta nytt märke varje år och ibland behöver man träna längre tid för att ta nästa märke. Märkena är:

Kotten - grön nivå

Igelkotten - vit nivå

Ugglan - gul nivå

Räven - orange nivå

Björnen - violett nivå

Älgen - svart nivå

Se mer info på Svenska Orienteringsförbundets hemsida: https://www.svenskorientering.se/forening/utvecklingsmarken/safunkardet/

 

Poängpris Forsa OK

För barn, ungdomar och juniorer finns också Hellmuth Kaulich poängpris. Där får man poäng för alla tränings- och tävlingsaktiviteter man deltar i under året. Ju fler aktiviteter man deltagit i, desto fler poäng får man. Poängen räknas samman och på FESTEN, vår säsongsavslutning i slutet på året, delas pris ut till den som har mest poäng och därefter får alla pris i poängordning.

Se mer info under fliken Föreningen, Poängpris.

 

Poängpriser Hälsinglands Orienteringsförbund

Inom Hälsinglands Orienteringsförbund finns individuella poängpriser för varje åldersklass för ungdomar baserat på deltagande i Hälsinglands orienteringstävlingar, där högre placering ger bättre poäng.

Det finns också två priser som hela klubben kan vinna tillsammans. Det är för Hälsinglands raketklubb, vilket går till den som klubb som ökat mest i antal starter på tävlingar under året. Det andra priset går till den klubb som har flest startande under året. Både deltagande öppna klasser och åldersklasser räknas in.

Utdelning av priserna sker vid Hälsinglands Orienteringsförbunds ungdomsavslutning på hösten.

Uppdaterad: 16 SEP 2020 10:54 Skribent: Mia Forslin
E-post: Adressen Gömd

  

halsinglandssparbank

 

Björn Lundén

blobid0.png

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109 

ludvigco.jpg

 

ELE-logo PMS 371.pngRåsjö

Eirefelt Self storage

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Gunnar Forsgren, Bergfotsvägen 10
82453 Hudiksvall

Besöksadress:
Backa Bygdegård, Fyhrvägen 6
82460 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info