Hoppa till sidans innehåll

Höjdarna, 12-16 år


 

Skogsfys – måndagar

Gruppen Höjdarna riktar sig till barn och ungdomar som är födda 2003-2007.  Från den 26 april är det Skogsfys som utgår ifrån vårt klubbhus Backa. Det innebär intervall- och styrketräning i skog, kan också vara inslag av orientering. Föräldrar, andra närstående och övriga klubbmedlemmar är mycket välkomna att vara med på träningen. I verksamheten utgår utifrån vi våra ledord: glädje, gemenskap och respekt. Höstavslutningen är den 30 september.

Teknikträning - torsdagar

Teknikträningen på torsdagar börjar den 22 augusti klockan 18.00. Den ger möjlighet till mer avancerad orientering i olika terräng och ger bra möjligheter att utveckla sin orienteringsförmåga vidare. Övningarna är från gul till svart nivå (se utvecklingstrappan) och har målet att kunna behärska alla olika orienteringstekniker i olika typer av terräng, samt att snabbhet att ta sig fram i skog och mark. Träningen flyttar runt på olika plaster kring Forsa och Hudiksvall, och sker i samverkan med Hudiksvalls OK. Håll utkik i kalendern för uppgifter om när och var den är.

 

 Maila för mer info och anmälan till This is a mailto link

 

Mera träning

På tisdagar är det Norrcup som alla kan vara med på, med sällskap efter behov. Det är en serie träningstävlingar som arrangeras tillsammans med Hudksvalls OK, OK Dellen och Ljusdals OK. Titta i kalendern för mer info.

Uppdaterad: 20 MAR 2019 14:35 Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

Borgarloppet 2020

  

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info