Hoppa till sidans innehåll

Höjdarna, 12-16 år


 

Teknikträning

Gruppen Höjdarna riktar sig till barn och ungdomar som är födda 2004-2008. Övningarna är från gul till svart nivå (se utvecklingstrappan) och har målet att kunna behärska alla olika orienteringstekniker i olika typer av terräng, samt att snabbhet att ta sig fram i skog och mark. Föräldrar, andra närstående och övriga klubbmedlemmar är mycket välkomna att vara med på träningen. I verksamheten utgår utifrån vi våra ledord: glädje, gemenskap och respekt. 

Träningen är på torsdagar under vår och höst. Första tillfället för våren 2020 är den 19 mars. Vi börjar med tre tillfällen inne i vårt klubbhus Backa. Från den 23 april är vi ute på olika platser kring Forsa och Hudiksvall. De torsdagar det är helgdagar förlägger vi träningen istället på tisdagar. Sommaravslutningen är den 18 juni.

 

 Maila för mer info och anmälan till This is a mailto link

 

Mera träning

På tisdagar är det Norrcup som alla kan vara med på, med sällskap efter behov. Det är en serie träningstävlingar som arrangeras tillsammans med Hudksvalls OK, OK Dellen och Ljusdals OK. Titta i kalendern för mer info.

Uppdaterad: 20 MAR 2019 14:35 Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

Borgarloppet 2020

  

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info