Hoppa till sidans innehåll
Foto: PÅ Bladh Vårläger 2011

Utmanarna, från 10-11 år


Orienteringsskola

I gruppen Utmanarna i vår Orienteringsskola har vi aktiviteter som leder till målet att utveckla sin förmåga i att orientera längs ledstänger som stigar, ängskanter och kraftledningar till att även börja hitta fram i skogen en bit utan ledstång, samt känna sig trygg i att ta sig fram i skog och mark. Övningarna är på vit-gul nivå i utvecklingstrappan (se egen flik). I verksamheten utgår utifrån våra ledord: glädje, gemenskap och respekt.

Vi riktar oss till barn som är födda 2009-2010. Föräldrar och andra närstående är mycket välkomna att vara med barnen i aktiviteterna och även att öva själva.

Träningen är på torsdagar under vår och höst. Första tillfället för våren 2020 är den 19 mars. Vi börjar med tre tillfällen inne i vårt klubbhus Backa. Från den 23 april är vi ute på olika platser kring Forsa och Hudiksvall. De torsdagar det är helgdagar förlägger vi träningen istället på tisdagar. Sommaravslutningen är den 18 juni.

 

 Maila för mer info och anmälan till This is a mailto link

 

Mera träning

På tisdagar är det Norrcup som alla kan vara med på, med sällskap efter behov. Det är en serie träningstävlingar som arrangeras tillsammans med Hudksvalls OK, OK Dellen och Ljusdals OK. Titta i kalendern för mer info.

Uppdaterad: 16 AUG 2018 10:48 Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

Borgarloppet 2020

  

halsinglandssparbank

 

Björn Lundén

 

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 Råsjö

Eirefelt Self storage

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info