Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sven B Ungdomsavslutningen

Skogslek (6-8 år)


I gruppen Skogslek ligger fokus på att leka och röra på sig ute, samt börja bekanta sig med orientering. Här lägger vi grunden till att lära sig orientera. I det ingår att börja förstå vad en karta är, vad tecken och färger på kartan betyder, stämplingsteknik samt övning i att röra sig i skog och mark. Fokus ligger på att väcka nyfikenhet för orientering utan att det är viktigt att vara intresserad av att hålla i kartan. I verksamheten utgår utifrån våra ledord: glädje, gemenskap och respekt.

Vi riktar oss tillbarn födda 2014-2016. De som varit med ett tag rekommenderar vi att gå upp i träningsgruppen Spanarna, men vad ni väljer beror vad som passar er bäst. Föräldrar och andra närstående är mycket välkomna att vara med i barnens aktiviteter.

Vi har aktiviteter på torsdagar under vår och höst klockan 18-19. Ibland blir avslutet lite senare beroende på aktivitet. Vi håller oftast till vid vårt klubbhus Backa, Fyhrvägen 6 i Sörforsa, man är också på andra platser i närheten. Första tillfället för hösten 2022 är den 25:e augusti vid Backa.

För frågor maila: This is a mailto link 

Uppdaterad: 16 AUG 2018 10:38 Skribent: Mia Forslin
E-post: Adressen Gömd

  

halsinglandssparbank

 

Björn Lundén

blobid0.png

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109 

ludvigco.jpg

 

ELE-logo PMS 371.pngRåsjö

Eirefelt Self storage

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Gunnar Forsgren, Bergfotsvägen 10
82453 Hudiksvall

Besöksadress:
Backa Bygdegård, Fyhrvägen 6
82460 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info