Hoppa till sidans innehåll

Tränings- och tävlingskommitten

23 MAR 2020 11:56
Hej!

Vi har väckt liv i tränings- och tävlingskommitten. Just nu ingår Leif, Per-Åke och Fredrik, men det vore värdefullt med ytterligare ett par medlemmar.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2020 11:56

Är du intresserad att bidra till klubbens verksamhet samt att få möjlighet att påverka vår tränings- och tävlingsverksamhet, så är du varmt välkommen till kommitten. Hör av dig till oss i kommitten eller vår ordförande Gunnar.

Tanken med kommittens verksamhet är att planera upplägget för klubbens träningsverksamhet. Vi utser sedan ansvariga för de olika träningstillfällena, inklusive norrcup och norrnatt. Vi har som mål att alla aktiva i klubben får vara med och bidra vid något eller några tillfällen under året. Vi tänker också att det underlättar om vi är två ansvariga när vi ska ordna norrcup eller annan orienteringsträning. Detta för att det ska vara roligare och lättare att ordna träningarna. De med mindre erfarenhet får då också möjlighet att lära av dem som varit med längre.

Kommitten ska också arbeta för att klubben deltar på tävlingar. Vi kommer hålla utkik efter lämpliga tävlingar där vi kan delta. För att stimulera medlemmarna att åka på dessa tänker vi prova att utse tävlingsvärdar, vars uppgift ska vara att pusha för deltagande på den aktuella tävlingen. Vi ligger dock förnärvarande lågt gällande detta och ser hur våren utvecklar sig gällande corona och om det kommer finnas några tävlingar att delta på, men vi håller tummarna! Vi kommer också utse lagledare för stafetter som är aktuella att delta på.

Vi kommer att publisera en aktivitetskalender för 2020 på hemsidan, där vi planerat så långt vi kunnat i dagläget. I den finns angivet vilka vi tänkt ska vara ansvariga för de olika träningarna. Vi kommer också checka av med alla att det funkar. Kan du inte vid det angivna tillfället, så kolla gärna om det går att byta med någon annan. Om det inte går så hör av dig till oss i kommitten, så försöker vi lösa det på nått vis.

Länk till mer info.

Vi ser fram emot en rolig säsong med mycket gemenskap och glädje!

MVH

Leif, Per-Åke och Fredrik

 

Skribent: Per-Åke Blad
E-post: This is a mailto link

  

halsinglandssparbank

 

Björn Lundén

blobid0.png

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109 

ludvigco.jpg

 

ELE-logo PMS 371.pngRåsjö

Eirefelt Self storage

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Christer Engman, Skarmyravägen 21
82460 Forsa

Besöksadress:
Backa Bygdegård, Fyhrvägen 6
82460 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info