Hoppa till sidans innehåll

Sprint och Medel DM 5/9

29 AUG 2021 12:06
På söndag 5/9 är det tävlingsdag på skidstadion på väster i Hudiksvall. Det är Hudiksvalls OK som arrangerar Sprint och Medel DM. Så passa på att komma ut på tävling när det är så nära!
  • Uppdaterad: 29 AUG 2021 12:06

En del tycker tävling verkar läskigt och en del tycker just tävlingsmomentet är superkul. Om man inte har varit med på orienteringstävling tidigare är det bra att veta att inom orientering kan man både tävla för att tävlingsmomentet är kul och bara för att komma ut och röra på sig och träffa kompisar. Man är så välkommen oavsett ambitionsnivå. Det kommer att finnas personer från klubben på plats som kan hjälpa till med allt man undrar över.

Sprint-tävlingen går på förmiddagen. Sprint innebär korta banor i tätortsbebyggelse. Banorna går alltså framför allt på vägar, stigar och gräsytor mitt bland husen.

Medeldistansen går på eftermiddagen. Banorna är fortfarande ganska korta och går i skogen.

Det går att vara med på båda tävlingarna, men också på den ena eller andra tävlingen. Det fina med att vara med på båda, förutom att man får springa mer orientering, är att man också har tid att träffas, leka och umgås!

Om man känner sig säker på att springa bana själv kan man anmäla sig i åldersklass. Vill man ha sällskap kan man anmäla sig i öppen klass i den nivå som känns lagom. Sista dag för ordinarie anmälan är 29/8, men det går också att efteranmäla sig fram till den 1/9.

Officiell inbjudan till tävlingarna finns här: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/71896/1/Inbjudan 

Meddela om ni vill vara med och få hjälp med anmälan och val av klass, på This is a mailto link  eller ring Mia Forslin, 070-294 22 44.

Mycket välkomna till en fin tävlingsdag!!

Skribent: Mia Forslin
E-post: Adressen Gömd

  

halsinglandssparbank

 

Björn Lundén

blobid0.png

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109 

ludvigco.jpg

 

ELE-logo PMS 371.pngRåsjö

Eirefelt Self storage

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Gunnar Forsgren, Bergfotsvägen 10
82453 Hudiksvall

Besöksadress:
Backa Bygdegård, Fyhrvägen 6
82460 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info