Hoppa till sidans innehåll

Hitta ut


Hudiksvalls roligaste friskvårdsprojekt - Hittaut

Hittaut är ett hälso- och friskvårdsprojekt som redan idag drivs med framgång på 13 orter i Sverige. Karta och modern teknik står i fokus och målet är att locka fler människor att hitta ut i sin närmiljö och upptäcka ett nytt roligt sätt att motionera på. Det går ut på att hitta checkpoints i Hudiksvalls tätort med omnejd, vilka är av varierande svårighetsgrad och finns både inne i stan och ute i skogen. Till sin hjälp har man stor och detaljerad karta och/eller gps eller mobiltelefon och vid varje checkpoint finns en kod som sedan registreras på hemsidan hittaut.nu. För varje checkoint man tagit är man med i utlottningen av priser.

Det unika med projektet är att det riktar sig till alla, oavsett ålder, kön och bakgrund – vem som helst kan hitta ut! Det är kostnadsfritt för deltagaren, som får kartan hemskickad i sin brevlåda. Deltagarna erbjuds ett nytt och spännande sätt att få motion för både hjärta och hjärna samtidigt som de besöker natursköna platser i sin omgivning, platser som de kanske aldrig annars hade kommit till. Det kommer finnas checkpoints av varierande svårighetsgrader och en del kommer vara anpassade för personer med rörelsehinder.

På hemsidan hittaut.nu kan sedan deltagaren registrera sina checkpoints och jämföra sig med andra användare. Dessutom finns möjligheten att vara med i vår företagsutmaning och då kan deltagarna jämföra sig mot andra företag på orten, på ett enkelt och roligt sätt.

Gå till Hittaut Hudiksvalls hemsida

Uppdaterad: 25 MAR 2018 20:47 Skribent: Gunnar Forsgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Christer Engman, Skarmyravägen 21
82460 Forsa

Besöksadress:
Backa Bygdegård, Fyhrvägen 6
82460 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info