Hoppa till sidans innehåll

Träna


Välkommen att orientera med oss i Forsa OK!

Är du redan frälst orienterare, kanske nyinflyttad i Forsa med omnejd, eller vill börja orientera? Då är du varmt välkommen på våra träningar och aktiviteter. Alla är välkomna!

Ak tuella träningsaktiviteter finns i kalendern och bland nyheterna på startsidan.

 

Vår/höst (april-juni, augusti-oktober)

Måndagar

På måndagar är det Orienteringsskola för barn och ungdomar. Föräldrar och andra närstående är också välkomna att lära sig orientera tillsammans med sina barn. Passar också för äldre nybörjare. Oftast är vi vid vår klubblokal Backa i Sörforsa. Mer info under fliken Barn/ungdom och i aktivitetskalendern.

Tisdagar

På tisdagar med start i april och slut i september så deltar vi på Norrcupen, vilket är en serie motionsorienteringar i norra Hälsingland. Arrangemangen växlar mellan Forsa OK, Hudiksvalls OK, OK Dellen och Ljusdals OK. Start ca 17.30-18.30. SportIdent och 6 olika banor att välja på. Passar alla åldrar - oavsett kunskapsnivå - banor för alla! Ungdomscup är det vid utvalda tillfällen under året. Därefter tar Norrnatta vid, som Norrcupen, men på natten.

Torsdagar

På torsdagar är det träning i OL-teknik för hela klubben från gul till svart nivå med fokus på att utveckla sin orienteringsteknik. För beskrivning av färgnivåer se utvecklingstrappan på barn/ungdomssidan. Träningen är förlagd till olika platser kring Forsa och Hudiksvall och arrangeras i samarbete med Hudiksvalls OK. Mer info i aktivitetskalendern.

 

Sommar (juni-juli)

Håll utkik i aktivitetskalendern efter träningar och tävlingar!

 

Vinter (november-mars)

Tisdagar

Löpning/intervaller med OL-inslag samt stykegympa, Klubblokalen Backa i Forsa

Torsdagar

Inomhusorientering, skolan i Forsa. Passar alla, från klubbens yngsta till de äldsta, från motionärer till elit. Efteråt bjuds på somma i klubblokalen Backa.

Söndagar

Klubbsöndag med långpass löpning/orientering och fika efteråt, klubblokalen Backa (varannan söndag) 

Uppdaterad: 15 APR 2018 22:26

SM 2019

Borgarloppet 2019

  

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info