Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Månadens bana"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Månadens bana


Månadens bana är en nyhet för året! Vi testar att bjuda på träningar som du själv kan sticka ut på när lusten att orientera och komma ut i skogen blir för stor! Om intresset blir stort siktar vi på att ge ut en ny träning varje månad.


Så fungerar det

Månadens bana hittar du i listan nedanför. Du kan själv skriva ut kartan från bifogad pdf-fil. Det finns även ett antal färdiga utskrifter att hämta på vår klubblokal Backa (titta i bokhyllan vid ingången till köket).

Enda motkravet från dig som springer månadens bana är att du skriver en kommentar under rätt månad att du varit ute och sprungit. Ange gärna också din tid, så vi kan jämföra oss mot varandra.

Kostnad

Medlem: Träningen är gratis för alla Forsa OK-medlemmar att nyttja mot att att du som tagit en sväng skriver en kommentar till denna nyhet, där du även kan ange din tid på banan.

Icke medlem: Även du som inte är Forsa OK-medlem är såklart välkommen att springa denna träning. Vänligen betala in 30 kr på vårt BG 5364-9430 och märk med MB + namn.

Vill du beställa en utskrift av kartan och få den hemskickad kontaktar du: Andreas Davidsson, This is a mailto link, 070-4254794. Pris 40 kr/karta inkl porto.

Vänligen hör av er om ni är fler än 5 personer som avser träna samtidigt, så vi kan informera markägare, jaktlag etc.

Träningen sker på eget ansvar och kom ihåg att du är gäst i någon annans skog. Inte störa, inte förstöra. Hoppas att du får en fint orienteringspass!

(2014-04-04 08:35)
Ny månad - nya möjligheter! Månadens bana mars blev en succé och ett 20-tal orienterare har redan hittat ut på banan - därför kör vi nu ytterligare en månadens bana! Dessutom hänger Mars-banan hänger kvar ytterligare någon månad, så tag chansen att s...
 
(2014-03-15 22:50)
Månadens bana är en nyhet för året! Vi testar att bjuda på träningar som du själv kan sticka ut på när lusten att orientera och komma ut i skogen blir för stor! Om intresset blir stort siktar vi på att ge ut en ny träning varje månad.
 
(2014-05-06 22:21)
Månadens bana har hittills varit ett populärt inslag under våren och vi hoppas att det fortsätter så även framöver! Roligt att många tar chansen att spontanorientera. Här nedan hittar ni månadens bana för maj.
 
(2014-06-16 15:32)
Månadens bana fortsätter även i sommar! Juni-juli-banan finns i tre olika banlängder och använder sig av vårt Naturpass i Lintjärn. Det betyder att Månadens bana denna gång kostar en slant att ladda ner, närmare bestämt 40 kr. Men du har du även chan...
 

 

 

 

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Filtrera nyheter

År Månad

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info