Hoppa till sidans innehåll

Barn- och ungdomsverksamheten


Välkomna till Forsa OK:s barn- och  ungdomsverksamhet. Under vår och höst har vi Orienteringsskola för alla barn och ungdomar på måndagar, från grön till orange nivå. Orienteringsskolan passar också vuxna som vill lära sig orientera. Ungdomarna är också med på klubbens OL-teknikträning (OL=OrienteringsLöpning) på torsdagar som vi arrangarar tillsammans med Hudiksvalls OK, från gul till svart nivå. Vi arrangerar och deltar även i olika tävlingarläger och resor. Ibland tillsammans med hela klubben och ibland med hela eller delar av barn-/ungdomsgruppen.

Vi har delat in barnen och ungdomarna i tre grupper utifrån nivåerna i orienteringens utvecklingstrappa (se egen flik för beskrivning). Den Gröna gruppen är för de yngsta och där ligger fokus på att lära sig om orientering med mycket rörelse och lek. I den Vita gruppen är det mer fokus på att lära sig orientera så att man känner att man själv klarar att orientera med karta och kompass. I den Gul-röda gruppen utvecklas orienteringsförmågan vidare för att klara mer avancerad orientering. Föräldrar och andra närstående är mycket välkomna att vara med i aktiviteterna och att passa på att lära sig själva samtidigt som barnen. 

I många delar är barn- och ungdomsverksamheten gemensam med verksamheten för för klubbens äldre medlemmar, från motionärer till elit, så håll utkik efter aktiviteter även i aktivitetskalendern på öppningssidan. I all vår verksamhet utgår vi ifrån klubbens ledord: glädje, gemenskap och respekt.

Se under flikarna till vänster för mer info om gruppernas verksamhet, eller kontakta Mia Forslin, 070-294 22 44, This is a mailto link

Uppdaterad: 22 MAR 2018 14:36 Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

SM 2019

Borgarloppet 2019

  

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info