Hoppa till sidans innehåll

Höjdarna, 12-16 år


Full koll och Skogsrally – måndagar

Gruppen Höjdarna riktar sig till barn och ungdomar som är födda 2003-2007. Vi inleder vi våren den 1 april med tre träffar inne i vårt klubbhus Backa med teori och övningar på gul-violett nivå för att utveckla orienteringstänk. De föräldrar som gick introduktionskurs förra året är mycket välkomna att vara med för att utveckla sin orienteringsförmåga vidare.

Från den 29 april är vi ute och har Skogsrally. Då är det fokus på löpträning under lekfulla former i skogen genom intervaller, lättare orientering och andra fysövningar. Föräldrar, andra närstående och övriga klubbmedlemmar är mycket välkomna att vara med på träningen.

De flesta gångerna är vi vid vårt klubbhus Backa på Fyhrvägen 6 i Sörforsa. I verksamheten utgår utifrån vi våra ledord: glädje, gemenskap och respekt. Våravslutningen är den 10 juni.

Teknikträning - torsdagar

På teknikträningen på torsdagar börjar den 4 april klockan 18.00 ger möjlighet till mer avancerad orientering i olika terräng och ger bra möjligheter att utveckla sin orienteringsförmåga vidare. Övningarna är från gul till svart nivå (se utvecklingstrappan) och har målet att kunna behärska alla olika orienteringstekniker i olika typer av terräng, samt att snabbhet att ta sig fram i skog och mark. Träningen flyttar runt på olika plaster kring Forsa och Hudiksvall, och sker i samverkan med Hudiksvalls OK. Håll utkik i kalendern för uppgifter om när och var den är.

 

 Maila för mer info och anmälan till This is a mailto link

Uppdaterad: 20 MAR 2019 14:35 Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

SM 2019

Borgarloppet 2019

  

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info