Hoppa till sidans innehåll
Foto: PÅ Bladh Vårläger 2011

Gul-röda gruppen, från 11 år


Orienteringsskola – måndagar

I den gul-röda gruppen i vår Orienteringsskola har vi aktiviteter som leder till målet att utveckla sin orienteringförmåga till att klara mer avancerad orientering utanför ledstänger, samt känna sig trygg och ta sig fram i skog och mark. Vi kommer både träna på banor i kortre slingor och gemensamma övningar i hela gruppen. I verksamheten utgår utifrån våra ledord: glädje, gemenskap och respekt.

Vi riktar oss till barn och ungdomar som är födda 2007 och tidigare som orienterat ett tag. Föräldrar och andra närstående är mycket välkomna att vara med barnen och ungdomarna i aktiviteterna och även att öva själva

Första tillfället för våren 2018 är den 12 mars, klockan 18-19. Vi börjar med fyra Full koll-träffar inne på Backa där vi utgår ifrån gula delen i boken Full koll 1 och kommer också in på orange/röd nivå. Målet är att alla ska ha med sig hur man kan tänka för att klara mer avancerad orientering. Samtidigt har vi Introduktionskurs för vuxna och äldre ungdomar. Passa på att lär dig orientera samtidigt som dina barn!

Orienteringsskolan ute börjar vi den 16:e april, klockan 18-19.30. Sommaravslutningen blir den 11:e juni. Vi håller oftast till vid vår klubblokal Backa, Fyhrvägen 6 i Sörforsa.

Torsdagsträningar

Träningen börjar den 19:e april vid Backa, men finns också att komma på under hela vintern. Teknikträningen tillsammans med Hudiksvalls OK börjar den 3:e maj och flyttar runt på olika plaster kring Forsa och Hudiksvall, och sker i samverkan med Hudiksvalls OK. 

Upptaktsläger

Vi inleder utesäsongen med Upptaktsläger med övernattning på Backa den 13-14 april. Vi startar på fredagskvällen och avslutar med lunch på lördagen.

 

 Maila för mer info och anmälan till This is a mailto link

Uppdaterad: 26 FEB 2018 10:49
Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

 

 First Stop Hudik, 18-19 juli 2018 

 

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info