Hoppa till sidans innehåll
Foto: PÅ Bladh Vårläger 2011

Utmanarna, från 10-11 år


Orienteringsskola – måndagar

I gruppen Utmanarna i vår Orienteringsskola har vi aktiviteter som leder till målet att utveckla sin förmåga i att orientera längs ledstänger som stigar, ängskanter och kraftledningar till att även börja hitta fram i skogen en bit utan ledstång, samt känna sig trygg i att ta sig fram i skog och mark. Övningarna är på vit-gul nivå i utvecklingstrappan (se egen flik). I verksamheten utgår utifrån våra ledord: glädje, gemenskap och respekt.

Vi riktar oss till barn som är födda 2008-2009. Föräldrar och andra närstående är mycket välkomna att vara med barnen i aktiviteterna och även att öva själva.

Första tillfället för våren 2019 är den 1 april, klockan 18-19.  De första tre gångerna är vi inne i vårt klubbhus Backa på Fyhrvägen 6 i Sörforsa. Vi använder då boken Full koll 1 och gör olika övningar utifrån den. Boken får de som är med så att man kan fortsätta använda den och slå upp saker även senare. Har man fått en tidigare är det viktigt att hålla reda på den. Från den 29 april är vi ute. Våravslutningen är den 10 juni.

Teknikträning - torsdagar

Teknikträningen ger ett ytterligare tillfälle att öva orientering i olika terräng. Övningarna är från gul nivå (se utvecklingstrappan) börjar den 4:e april klockan 18.00. Träningen flyttar runt på olika plaster kring Forsa och Hudiksvall, och sker i samverkan med Hudiksvalls OK. Håll utkik i kalendern för uppgifter om när och var den är.

 

 Maila för mer info och anmälan till This is a mailto link

Uppdaterad: 16 AUG 2018 10:48 Skribent: Mia Forslin
Epost: Adressen Gömd

SM 2019

Borgarloppet 2019

  

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info