Hoppa till sidans innehåll

Junior/senior


Forsa OK´s junior-och seniorverksamhet bygger på att alla löpare ska få vara med på samma villkor, oavsett ambitionsnivå. Vi eftersträvar att ha aktiviteter som kan anpassas till alla - både träningar och tävlingar.

Vi erbjuder träningar året om och varvar både teori och praktiska övningar inom både löpning och orienteringsteknik.

Forsa OK´s junior/seniorverksamhet erbjuder en rad olika tränings- och tävlingsresor som genomsyras av en härlig gemenskap. Inför 2014 har vi dragit igång ett projekt vi kallar för Forza Forsa, som till stor del bygger på löparnas egna önskemål.

Planering 2014

Dessa aktiviteter ser vi som prioriterade aktiviteter för våra junior/senior-löpare och även för de ungdomar som avser vara med på 10MILA.

 • 10MILA-läger 28-30 mars. Elitläger för 16+. Nyköpingsnatten fre kväll, Nyköpingsorienteringen lör, Måsenstafetten sön + snack och teori och ev ytterligare teknikträning lör em (beroende på väder). http://eventor.orientering.se/Documents/Event/14822/Inbjudan

 • Natt-SM 11 april, Sigtuna. Kan bli gemensam resa/boende om flera är intresserade. Anmäl intresse!

 • Vårläger 17-21 april (ihop med ungdomskommitén). Superpåsken i Sörmland med Silva League Finspång 20 april. Träningar, lägerkavel och tävlingar. Detaljerad info kommer. http://www.superpasken.se/

 • 10MILA 1-4 maj. Avresa 1 maj. Tävling 1 maj (OK Hammaren) på vägen ner. Silva League-sprint i Tranås 2 maj + 10MILA 3-4 maj. Gemensam resa med buss. Boende två nätter i närhten av Tranås. Därefter boende i militärtält under 10MILA. Mål att få ihop 1 dam, 2 herr och 1 ungdomslag. http://www.10mila.se/index.php/sv/

 • Sprint-SM 31/5-1/6, Uppsala. Kan bli gemensam resa/boende om flera är intresserade. Anmäl intresse!

 • Alta-Ösas tävlingar 6-8 juni. Vore roligt med stort deltagande från klubben. Kanske en egen camp i tält på plats på tävlingarna?

 • JUKOLA 12/13-15 juni. Tävlingen går i år i Kuopio, vilket är ca 45 mil från Åbo. Detta innebär att damerna måste åka redan på torsdag kväll (18.00) från Sthlm. Herrarna kan åka fre kväll som vanligt. Färjan anländer mån morgon till Sthlm igen (06.10). Mål att få ihop 1 herr och 1 damlag.
  http://www.lalle.nu/jukola.html

 • SOMMARTRÄNINGAR. Fokus att toppa formen inför O-Ringen/Norrlandsmästerskapen. Vill du hålla i någon träning?

 • Norrlandsmästerskapen 8-10 augusti, Ljusdal/Järvsö.

 • DM-tävlingar. 5-7/9 + 13-14/9. Vore roligt om vi kunde få ihop några fler stafett-lag än förra året!

 • SM lång 20-21/9, Roslagen. Kan bli gemensam resa/boende om flera är intresserade.

 • SM medel + stafett 26-28/9, Uppsala. Gemensam resa och boende. Mål att få ihop 1 damjunior, 1 damsenior och 1 herrsenior-lag.

  Sida för alla SM-tävlingar: http://iof2.idrottonline.se/SvenskaOrienteringsforbundet/Distrikt/UpplandsOrienteringsforbund/SM2014/

Forza Forsa – vilka är bäst damerna/herrarna!

För att öka intresset för att vara med på 10MILA, Jukola och övriga tävlingar har vi utlyst en tävling inom klubben – damerna mot herrarna! Detta har tidigare varit en inofficiell tävling, men i år sätter vi extra fokus på detta. Det som räknas i tävlingen är:
- 10MILA, bästa placering i dam resp herrklassen.
- Jukola, bästa placering i dam resp herrklassen.
- Sverigelistan. Snittpoängen på de fem bästa damerna mot de fem bästa herrarna (juniorer och seniorer räknade).
Förlorarna i tävlingen får i uppgift att bjuda vinnarna på en rolig dag med träning, uppassning och middag under hösten 2014!

 

Mer info?
För information om vår junior- och seniorverksamhet kontakta:
Andreas Davidsson, tfn 070-425 47 94, This is a mailto link

Uppdaterad: 2014-04-02 22:53
Skribent: Andreas Davidsson

 

 

 

halsinglandssparbank

 

blinfo

 

iggesund

 

ica

 

mellanskog

safecon_liggande_030109

 

sjölins smide

 

logotype_lrfkonsult

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Forsa OK - Orientering
Sven Bergström, Utnäs 136
82065 Forsa

Kontakt:
Tel: 065023096
E-post: This is a mailto link

Se all info