Ungdom t o m 16 år     200 kr
Junior/senior 300 kr
Familj (barn t o m 20 år) 600 kr

Medlemsavgiften betalas in på PlusGiro 836 11 30-1 eller bankgiro 5364-9430. Ange medlemsavgift samt namn på den eller de som inbetalningen avser i meddelandefältet.

Kom ihåg att meddela ändring av adress, e-postadress eller telefon-/mobilnummer via e-post till This is a mailto link.

Vill du bli medlem: fyll i formuläret under filken "Bli medlem" i menyn till vänster

Vad ingår i medlemsavgiften?

• deltagande i klubbens aktiviteter
  • startavgifter vid nationella tävlingar med undantag för O-ringen och övriga sommartävlingar*)
  • försäkring

*) Vid efteranmälan till tävling får du själv betala merkostnaden för efteranmälningsavgiften. För medlemmar 17 år och äldre gäller att startavgifter vid "ej start" (oavsett orsak) betalas av respektive medlem. Krav på dessa återbetalningar skickas via inbetalningskort.

Uppdaterad: 2015-01-21 19:19
Skribent: Lena Johansson