Välkommen som medlem i Forsa OK!

Du anmäler dig som medlem genom att fylla i nedanstående formulär. Tryck sedan på knappen "Nästa" och då kommer en ny sida upp där du fyller i dina personliga uppgifter. Avsluta med att trycka på knappen "Skicka". Gäller din anmälan familjemedlemskap får du fylla i ett formulär för varje familjemedlem.

Vi kontaktar dig så snart vi har behandlat din ansökan.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Personuppgiftslagen
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Behandling av personuppgifter

Ange dina personuppgifter